Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
PRODUKTOMRÅDE BRANCHER LEVERANDØRER
Forside Projekter Fincantieri Dampturbiner projektsalg og markedsføring

Fincantieri Dampturbiner projektsalg og markedsføring

Copenhagen Pump ved Thorbjørn Schrøder, udførte i perioden 2012 til 2016 et omfattende markedsføringsprojekt for Fincantieri Dampturbiner. Projektet bestod i at definere power markedets aktører (pooling), verificere og kontakte enkeltpersoner med afgørende indflydelse. Formidling af dybt avanceret teknologi og teknologiforskel på impulsdamptuner og reaktionsdampturbiner.

Vi deltog og bistod i perioden i mere end 30 handler af gennemsnitlig pris af 4-5 millioner Euro. Bistanden bestod foruden formidling i forhandling og opfølgning. Der er vores vurdering at kombinationen af vores tekniske indsigt og kommercielle platform har været afgørende.

Det estimerede tidsforbrug pr projekt anslåes til ca 50 timer og samlet set 1500 timer. Copenhagen Pump har afsluttet sit projekt og er fri af alle klausuler i denne forbindelse.

Billedet viser en projekttur med kunder til et referenceanlæg.

Thorbjørn Schrøder
kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.
+ 45 50 17 40 18
ths@summit.dk
Specialist i Case beskrivelse,
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022