Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
PRODUKTOMRÅDE BRANCHER LEVERANDØRER
Forside Projekter Teknologisk Institut Dybde Geotermisk Varmeprojekt for Mærsk (netværksprojekt)

Teknologisk Institut Dybde Geotermisk Varmeprojekt for Mærsk (netværksprojekt)

Copenhagen Pump blev i 2020 kontaktet af Teknologisk Institut som ledte et forskningsprojekt omkring anlægsudfordringer ved dybdegeotermi for Mærsk. Vi blev inviteret til at spare omkring projektet særligt med fokus på pumpeløsninger og udfordringer herved. Projektet var bevilget til at vare 1/2 år og Copenhagen Pump leverede ca 200 timer i den forbindelse. Vi kontaktede,  interviewede og besøgte flere geotermiske anlæg.  Som eksempler kan nævnes dybde geotermiske anlæg 1.000-3.000 m i Tisted, København, samt et overfladeanlæg (-100 m) på Novo Nordisk.

I processen beregnede vi tryk, flow og energi på referenceanlæg som projektgruppen under Teknologisk Institut opstillede. Slutteligt indgav vi vores anbefalinger særlig med fokus på teknologi, driftøkonomi og anlægsintervention som en del af et afsluttende projekt. Vi er meget tilfredse med vores bidrag til konklusionen og ser frem til nye udfordringer.

 

Thorbjørn Schrøder
kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.
+ 45 50 17 40 18
ths@summit.dk
Specialist i Case beskrivelse,
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022