Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
PRODUKTOMRÅDE BRANCHER LEVERANDØRER
Forside Projekter Leopharma indregulering af pumpe.

Leopharma indregulering af pumpe.

Copenhagen Pump blev i 2018 kontaktet i forindelse med i driftssætning af et nybygget køleafsnit.

Ved opstart støjede og rystede hele anlægget faretruende og måtte straks stoppes ned. Hverken rådgiver, pumpeproducent eller anlægsbygger kunne umiddelbart løse udfordringen. I samarbejde med anlægsindehaver aftalte vi at levere et dagsprojekt. Vi gennemgik anlægget på site og fastslog placering af komponenter, byggekoter og heraf afledte pumpeforhold. Vi efterberegnede systemet hydraulisk og indregulerede pumpen til bedste driftpunkt (BEP).

Vores dagsprojekt blev afsluttet med en rapport, som gav de nødvendige anbefalinger og beregninger til sikker drift.

Vores leverance var udelukkende rådgivning, som sikrede at de eksisterende tekniske valg kunne bibeholdes med få nødvendige tilpasninger.

Vi er meget glade for at vi kunne hjælpe kunden igennem en meget kristisk fase i deres projekt. De tiltag som tidligere var blevet foreslået og godkendt ændret, ville have været unødvendige og kostet dyrt. Kundens efterfølgende feedback var,  at vi havde sparet dem for "rigtig" mange penge.

Generel anbefaling til installation af pumper:

Bemærk:

Pumper bør altid installeres med mulighed for overvågning af trykket lokalt ved pumpen. Om nødvendigt med pumpebeskyttelse imod tørløbskørsel og drift mod lukket afspærringsventil.Centrifugalpumper kan som udgangspunkt ikke tåle at arbejde ubelastet og skal altid indreguleres til BEP (bedste driftspunkt) ved i driftssætning. Af energi og servicemæssige hensyn er det ofte en god ide at pumper installeres med frekvensomformer.

Kontakt os gerne for en dialog om Jeres installation og opstart.

Thorbjørn Schrøder
kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.
+ 45 50 17 40 18
ths@summit.dk
Specialist i Case beskrivelse,
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022