Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
PRODUKTOMRÅDE BRANCHER LEVERANDØRER
Forside Projekter Løvens, lav temperatur -50 C pumpning af termisk olie

Løvens, lav temperatur -50 C pumpning af termisk olie

Copenhagen Pump blev kontaktet i forbindelse med en anlægsrevision af et lav-temperatur anlæg med væskepumpning ned under -50 C. Til dette formål anvendes af en særlig køleolie som anvendes i forbindelse med medico fremstilling. Molekylestørrelsen af den termiske olie er ultra lav og tætning af statiske pakninger er ofte ikke uden problemer. Tætningselementer som oringe og pakninger tåler typisk ikke adskillelse i forindelse med revision og bør derfor altid udskiftes og efterspændes i forbindelse med opstart og nedkøling.
Vi har gennem flere år løst opgaven med en magnetkoblet pumpe fra Green Pump til forskellige medico virksomheder, da pumpen har vist sig at være rigtig hårdfør i denne applikation. Af energimæssige hensyn er pumpe og rørsystem indkapslet.

Thorbjørn Schrøder
kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.
+ 45 50 17 40 18
ths@summit.dk
Specialist i Case beskrivelse,
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022