Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
PRODUKTOMRÅDE BRANCHER LEVERANDØRER
Forside Projekter Novo tæt kavitationsfri pumpning af hedt steril vand.

Novo tæt kavitationsfri pumpning af hedt steril vand.

Copenhagen Pump, Green Pump og etablerede Medico virksomheder, udviklet en pumpe som opfylder en lang række af Medico-validerede karaktertræk. Pumpen anvendes til pumpning af varmt sterilvand. Udfordringen ved denne pumpeopgave er temperatur-betinget kavitation sammenholdt med et højt tæthedskrav og en lang række af materiale, materiale-bearbejdnings og dokumentations krav.
Kavitation er dannelse af dampbobler der som følge af at omgivelsestrykket på væsken understiger væskens damptryk. Når denne balance nås opstår et faseskift fra væske til damp. I en pumpe kaldes dette fænomen for kavitation.
Faseskifet og kavitation kan opstå af mange årsager, men er typisk betjeningsbetinget af anlægget. Den typiske pumpeløsning er baseret på en tæt magnetkoblet turbinepumpe som kan håndtere op til 20 pct damp. Trods denne særlige evne er det dog væsentligt at sikre kavitationsfri drift. Kavitationsfri drift sikres ved beregning/fastlæggelse af anlæggets NPSH (A) værdi, en god anlægs forståelse og god anlægsbetjening.

Projekt Pumpning af sterilvand
Kapacitet 3-6000 l/h
Tryk 3 bar
Viskositet op til 1,0 mPas
Densitet op til 1 kg/dm3
Temperatur op til 120 C

Thorbjørn Schrøder
kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.
+ 45 50 17 40 18
ths@summit.dk
Specialist i Case beskrivelse,
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022