Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
PRODUKTOMRÅDE BRANCHER LEVERANDØRER
Forside Projekter Cook Medical lavtemperatur -50 C koncentreret svovlsyre og metanol

Cook Medical lavtemperatur -50 C koncentreret svovlsyre og metanol

I 2015 blev Copenhagen Pump kontaktet af rådgivende ingeniørfirma med en meget spændende opgave til fremstilling af Medico relateret udstyr.
Opgaven var ekstrem kompleks. En blanding af metanol og koncentreret Svovlsyre skulle pumpes rundt og flowdeles. Varierende differenstryk samt en nedkølingsprocess til -50 C.
Mediets farlighed gjorde at valget faldt på frekvenstyrede ATEX godkendte magnetkoblepumper fra Green Pump i PVDF. Undervejs i processen måtte vi specielfremstille lejedele som følge fluidums molekylestørrelse.
Ved så lave temperaturer er alle materialer stresset maksimalt og fejlbetjening af anlægget bliver straffet øjeblikkeligt med havari som følge. Heldigvis var samarbejdet mellem rådgivere, slutbruger, pumpeproducent, materialeleverandører og parallelle leverandører i verdensklasse. Det lykkedes derfor at produkttilpasse under og efter levering med baggrund i de opnåede data.
Billede viser pumper i installationen med tilkobling af nitrogenoverlejring af magnetkoblingen. Dette gøres for at forhindre udfældning af kondenseret is.
Projektet har haft en enkelt intervention efter idriftsættelse men har ellers kørt uden bemærkninger.

Thorbjørn Schrøder
kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.
+ 45 50 17 40 18
ths@summit.dk
Specialist i Case beskrivelse,
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022