Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
PRODUKTOMRÅDE BRANCHER LEVERANDØRER
Forside Projekter Grønland arktisk design Imo T4 unit Ace 038 NTBP og Lutz HDO batch control

Grønland arktisk design Imo T4 unit Ace 038 NTBP og Lutz HDO batch control

Arktisk design Grønland lav temperatur -40 C Imo T4 Filterpumpeanlæg med dobbeltpumper til fuelolie samt flowmåling og mængdeaftapning til dagtank.

Til et projekt på Grønland blev Copenhagen Pump kontaktet for en Pumpeløsning. Diesel/Gas olie skulle hentes fra store udvendige storage tanke og pumpes i afmålte kapaciteter til dagtanke. Udfordringen er at vintertemperaturerne kan gå meget langt ned og vi var nød til at overveje arktisk design-kriterier trods indendørs installation.
Vi valgte en løsning baseret på Imo´s T4 unit, som består af en filterenhed med dobbelte brændstoffiltre dobbelte pumper, omskifteventiler til rengøring af filterindsatse og en instrumentpakke.
Desuden leverede vi en flowmåler fra LUTZ med mængdeforvalg. Systemet fungerer ved at man på et display på flowmåleren indtaster et forvalg. Herefter sørger et relæmodul for start og stop af pumpe samt lukning af ventiler.

Projekt
T4 Unit
Pumper Imo ACE 038 NTBP
Instrumentering
Manometerpakke
Lutz Flowmåler HDO ALU ovalhjulsmåler
Service ukendt.

Thorbjørn Schrøder
kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.
+ 45 50 17 40 18
ths@summit.dk
Specialist i Case beskrivelse,
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022