Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
PRODUKTOMRÅDE BRANCHER LEVERANDØRER
Forside Projekter Medico Pilot Plant flowmeter projekt

Medico Pilot Plant flowmeter projekt

I 2016 blev Copenhagen pump udfordret til at tilpasse en positiv flowmeter teknologi til et af verdens mest omfattende medico valideringsprogrammer. Til at begynde med virkede opgaven nærmest umulig, men efter 18 måneders hårdt arbejde syntes en løsning at tage form.
Lutz Flow ovalhjulsflowmåler med mængdekontrol er til en særlig opgave meget værdsat af operations personalet og det var magtpålæggende at netop denne løsning kunne videreføres i en ny valideringskontekst. Vi kiggede derfor dybt i konstruktionen af måleren og ændrede punkt fra punkt ikke validerbare kontruktionsdele/principper. Det var virkeligt et stort arbejde som krævede alle parters indsats helt ned til underleverandørers underleverandører.
Forvalg direkte på måleren, målerens nøjagtighed, indbygget relæ til styring og kalibrering samt en valideret proces gjorde det ekstrem attraktivt at føre løsningen videre til nye opgaver. Flowmåleren er i dag i drift på flere sites, med mere end 2års driftstid uden intervention.
Billede viser fler-strengsmodtagestation med måleropsætning
Billede 2 viser ny Medico Valideret måler

Projekt Forvalg af mængde med styring af ventil i pharmamiljø
Medie Alkohol, vand m.m.
Kapacitet 0,5-2.000 l
Tryk 2,5 bar

Thorbjørn Schrøder
kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.
+ 45 50 17 40 18
ths@summit.dk
Specialist i Case beskrivelse,
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022