Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
PRODUKTOMRÅDE BRANCHER LEVERANDØRER
Forside Projekter Aarhus Havn IMO ACF 125 IVBP.

Aarhus Havn IMO ACF 125 IVBP.

I 2018 blev Copenhagen Pump kontaktet af servicepartner om udskiftning af 1 af 3 eksisterende IMO Pumper. I forbindelse med tilbudsgivningen italesatte Aarhus havn en række oplevede udfordringer, som vi senere ved Site visit kunne konstatere var trykstødsrelateret.

I samråd med parterne, blev det besluttet at montere en ekstern omløbsventil som straks viste sig at løse problemer omkring trykstød ved opstart og under afspærring. IMO ACF pumpen har indbygget omløbsventil/sikkerhedsventil hvis primære funktion er at beskytte pumpen. Den interne ventil kan fungere som arbejdsventil, men det er med øget og unødvendig slidtage af sliddele i pumpen som følge. En ACF pumpe er derudover en ret stor og tung pumpe. Det giver derfor rigtig god mening at installere en ekstern omløbsventil i situationer som denne, hvor pumpen bruges til tilkobling af eksterne rørsystemer, i dette tilfælde tankbiler og skibe hvor man ikke kan kontrollere modtagers anlægsbetjening.

Udskiftningen fra generation 2 til generation 5 var i øvrigt ret smertefrit da de to generationer udvendigt er indbyrdes målfaste.

Projekt

Udskiftning af Imo ACF 125N5 IVBP IMO PUMP UNIT

Idriftsætning, anlægsanalyse, tillægsændring

Medie Fuel olie

Kapacitet: 100 m3/h

Tryk variabelt op til 16 bar

Thorbjørn Schrøder
kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.
+ 45 50 17 40 18
ths@summit.dk
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022