Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
PRODUKTOMRÅDE BRANCHER LEVERANDØRER
Forside Projekter Dong Filsø Allweiler PC pumpe med Equal Wall teknologi 48 bar

Dong Filsø Allweiler PC pumpe med Equal Wall teknologi 48 bar

Copenhagen Pump blev i 2010 kontaktet af Dong for levering af en ATEX godkendt 48 bars Ekscentersnekkepumpe.

På Dongs modtagestation Filsø, designede og leverede Copenhagen Pump en pumpeløsning til en noget utraditionel pumpeopgave, nemlig returpumpning af kontamineret vand fra naturgasledningen fra Nordsøfelterne.
Løsningen blev baseret på Allweilers EW Equal Wall teknologi, hvor en statorens metal kappe følger statorens indvendige profil. Fordelen ved denne teknologi er at komprimering af gummi compounden i statoren ikke så nemt lader sig gøre. Herved opnås mulighed for at opnå et højere tryk pr pumpetrin. Med et denne konstruktion kunn vi designe en kort pumpe med et afgangstryk på 48 bar hvilket var nødvendigt til denne opgave.
Pumpen skulle selvfølgelig udføres iht ATEX direktivet, hvilket griber ind i valg af akseltætninger og den generelle sikkerhedsinstrumentering omkring pumpen som også skal være Atex godkendt.

Pumpe
Væske vand indeholdende kulbrinter
Kapacitet
Tryk
Service: Pumpen har været i drift siden 2013 og har forventelig ikke endnu haft behov for udskiftning af dele. Dog har pumpen kun begrænset daglig driftstid.

Thorbjørn Schrøder
kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.
+ 45 50 17 40 18
ths@summit.dk
Specialist i Case beskrivelse,
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022