Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
PRODUKTOMRÅDE BRANCHER LEVERANDØRER
Forside Projekter Damhusåen Lynettefællesskabet Allweiler macerator på rådnetank

Damhusåen Lynettefællesskabet Allweiler macerator på rådnetank

Damhusåen Biogas rådnetank Allweiler Macerator ABM

Copenhagen Pump blev i 2015 kontaktet af Damhusåen ved Lynetteselskabet for en udskiftning af den eksisterende havareret macerator. Kunden som opbevare data om reservedelsforbruget, kunne oplyse os om at maceratoren over 20 år havde været, den billigste macerator i drift i hele Lynettefællesskabets historie. Det var derfor interessant at Allweilers ABM macerator stadig var i produktion.

Rådnetanksdrift af biomasse opnås bedst med en homogen biomasse. På Damhusåens rådnetank har man i mere end 20 år anvendt en Allweiler Macerator til netop dette formål. Maceratoren er af Grindertypen med roterende platter og fås med kapacitet på mere end 80 m3/h.

Maceratoren ABM har selv en pumpeeffekt som gør at man kan indsætte den i korte rørledninger på tanke uden brug af pumpe, men i de fleste tilfælde tvinges væsken igennem pumpen med evt. en Allweiler ekscentersnekkepumpe.

Service

Jf Damhusåens optegnelser er Allweiler ABM Maceratoren den billigste neddeler som Lynette fællesskabet nogensinde har haft i drift. På 20 år er de neddelene knive skiftet 2 gange og akseltætningen skiftet ca. hver 4 år.

Maceratoren driftes ca 8 timer dagligt.

6 Damhusåen Biogas digestion tank Allweiler Macerator ABM

Thorbjørn Schrøder
kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.
+ 45 50 17 40 18
ths@summit.dk
Specialist i Case beskrivelse,
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022