Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
PRODUKTOMRÅDE BRANCHER LEVERANDØRER
Forside Projekter Aalborg cementfabrik renovering af IMO E4 og D4 pumpe til kedelbrænder

Aalborg cementfabrik renovering af IMO E4 og D4 pumpe til kedelbrænder

Copenhagen Pumpe blev i 2019 kontaktet for en uopsættelig renovering af en IMO D4 pumpe på Cementfabrikken i Aalborg . I samarbejde med lokal servicepartner fik vi adskilt og driftet pumpen inden for 24 t i sommerferiens uge 28.  Vi er meget glade for at det lykkedes af få kundens opgave løst, succeskriterierne er helt klart en god indsigt, dygtigt håndværk og et solidt samarbejde fra servicepartners side.

Fabrikation af cement kræver varme, meget varme. Til denne høj temperatur proces forbrændes typisk fossile brændstoffer herunder olie.
Imo E4 og D4 pumper anvendes bla. på den danske cement fabrik når de høje forbrændingstemperaturer skal opnås. Pumperne forsyner en brændstofdyse og forstøver olien med 60 bar.
Imo AB er oprindeligt Svensk design og Specielt E4 og D4 pumperne er Imo´s gennemprøvede teknologi gennem flere årtier til netop denne opgave. Cylinder og rotorer er typisk fabrikeret sammen og der er kun ganske få dele i denne pumpetype, hvorfor de heller ikke kræver det store vedligehold. Det er ikke unormalt at denne pumpetype har en levetid på + 20 år med ganske få udskiftningsdele.

Thorbjørn Schrøder
kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.
+ 45 50 17 40 18
ths@summit.dk
Specialist i Case beskrivelse,
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022