Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
PRODUKTOMRÅDE BRANCHER LEVERANDØRER
Forside Projekter Lænsepumpe på MS Santa Rosa. Hamburg Süd (Mærsk)

Lænsepumpe på MS Santa Rosa. Hamburg Süd (Mærsk)

Traditionel lænsepumpeopgave på M. Containerskib. MS Santa Rosa Hamburg Süd

Til lænsning af vand fra lænsebrønde og flytning af sludge fra centrifuge sludgetanke, anvendes meget ofte en Allweiler Ekscentersnekkepumpe type AEB 1 F 100 eller AEB 1 E 50.
Pumperne skal typisk suge relativt langt, hvilket rent pumpeteknisk normalt er at betragte som dårlige arbejdsvilkår. Pumperne vil ved ansugning kunne opleve at skulle arbejde i lang tid, før de lange sugerør er evakueret for luft. En konsekvens heraf er tørløb som river gummistatorens overflade i stykker. Stålrotoren bliver også hurtigt ødelagt, som ses ved rivninger. Afledte skader på samle-dele og akseltætninger ses som følgeskader.
Hvorfor så bruge en Allweiler ekscentersnekkepumpe under disse ugunstige forhold. Med et lille trick gøres pumpen langtidsholdbar. Pumpen forsynes med en magnetventil som tillader små mængder af vand (evt. søvand) ind i pumpen under drift. På den måde smøres, køles og tætnes pumpen internt.
Pumperne er desuden meget nemme at servicere og kun ganske få reservedele kræves ombord for at få pumpen i drift efter en overhaling. Pumpen er trods sin meget høje kvalitet ganske billig i både drift og indkøb.
Pumpebeskyttelse: Ekscentersnekke pumper er positive fortrængningspumper og bør sikres mod overtryk og afspærring. Pumpen kan sikres enten mekanisk med en bypass line med omløbsventil eller elektromekanisk med en simpelt Danfoss pressostat.

Projekt
Pumpe AEB 1F 100 1,1 kw 400 rpm
Kapacitet 12 m3/h
Tryk op til 6 bar
Instrumentering Danfoss magnetventil og pressostat

Lænsepumpe

Lænsepumpe med ventiler

Lænsepumpe med magnetventil

IMO Fuel Pumpe

Sludge Pumpe

Thorbjørn Schrøder
kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.
+ 45 50 17 40 18
ths@summit.dk
Specialist i Case beskrivelse,
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022