Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
PRODUKTOMRÅDE BRANCHER LEVERANDØRER
Forside Projekter Imo smøreoliepumpe til udskiftning i Alfa Laval centrifuge

Imo smøreoliepumpe til udskiftning i Alfa Laval centrifuge

Gennem årtier har maskinbyggere af centrifuger og rederier installeret Imo pumper til forsyning af olie til deres centrifuger.

Det er et forståelig valg, hvor det svært at finde ulemper. Man kunne næsten sige det er et design match made in heaven mellem de to teknologier.

Imo´s mest anvendte pumpe til centrifugeopgaver ACE 032 er nu oppe på generation 7. Pumpen er produceret som private label for Alfa Laval, men er altså en traditionel ACE 032 pumpe. Fælles for alle generationerne er at de udvendigt er målfaste med hindanden. Man kan således trygt skifte en gammel Imo gen 1 pumpe eller en private label pumpe ud med en ny Imo gen. 7 erstatningspumpe eller evt. til en magnetkoblet akseltætningsfri pumpe og spare på det fremtidige vedligehold.

Imo ACE 032 er støjsvag og har indbygget sikkerhedsventil/omløbsventil med mulighed for et konstant arbejdstryk op til 16 bar. Samtidig er pumpen trykfast så kun en lille lækagemængde bypasses internt i pumpen. Pumpen kan opbygge tryk fra 2-3 mPas og helt op til fuldt tryk 16 bar allerede fra 10 mPas.

Minor Kit G053. Intet kører uden olie siger et gammelt ordsprog, heller ikke Imo ACE 032. Service strategien fra Imo er enkel, du køber alle normale sliddele inklusiv pakninger i et kit, nemlig Minor kit G053. Dette Kit indeholder akseltætning og pakninger ca 10 dele ialt.

Omløbsventilen kan rent faktisk tåle at blive aktiveret igen og igen, men slides naturligvis under drift, hvorfor der findes et rep. kit til denne del G070.

Sluttelig kan man skifte akslerne i et shaft kit G012, men det er sjældent at det kan betale sig. Af samme årsag har Imo udviklet et bare shaft program som koster det samme som G012+G053.

Thorbjørn Schrøder
kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.
+ 45 50 17 40 18
ths@summit.dk
Specialist i Case beskrivelse,
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022