Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump

Allweiler lancerer ny doseringspumpe

10/02/2020

Allweiler har netop lanceret deres helt nye doseringspumpe, AEB-DE.

Under udviklingen af den nye pumpe, er der blevet arbejdet på at kombinere Allweilers store erfaring med nye markedskrav og kundebehov.

AEB-DE pumpen er tilgængelig i et kompakt blok-design i fire forskellige størrelser (1.3, 2.3, 5.3 og 12.2). En fundamentsplade kan dog tilføjes som ekstraudstyr. Tilslutningerne til pumpen kan vælges i enten en gevind- eller flangeversion.

For at opnå bred markedsdækning vil pumpehuset være lavet af rustfrit stål i høj kvalitet. Dette materialevalg gør det muligt at bruge pumperne i en lang række anvendelser. Som standard har sugehuset yderligere tre lukkede boringsforbindelser for at sikre en fleksibel anvendelse af pumpen. Sugehuset kan drejes 90°, mens pumpen stadig kan drænes sikkert. Derudover kan disse boringsforbindelser bruges til at tilføje sensorer, skylle eller fylde pumpen

En anden forbedring er placeringen af den mekaniske akseltætning, der nu leveres som standard. Akseltætningen er placeret inden for væskestrømmen, hvilket sikrer, at den permanent skylles og afkøles. Dette gør det muligt at installere den nye AEB-DE både vandret og lodret uden nogen risiko for en tør-kørsel af den mekaniske akseltætning. Om nødvendigt, kan der tilbydes en skylning som en mulighed for akseltætningen eller alternativt kan pumpen udstyres med en gammeldags snorpakdåse.

For at sikre en sikker pumpedrift kan de nye doseringspumper opgraderes med en tørløbssikring (ATLS-T1) eller en trykføler (ATLS-P).

Den konceptuelle designfase er blevet tilgået med en innovativ tilgang. Den nye serie har kun fire forskellige størrelser og erstatter de seks størrelser af ADP/ADBP og ANP/ANBP, der vil blive udfaset. Med deres optimerede geometrier kan den nye pumpe håndtere det samme interval af driftsdata uden nogen begrænsning.

En anden fordel ved AEB-DE er, at alle fire størrelser har identiske installationsdimensioner. Den eneste forskel er en variation af transportelementerne (Rotor & Stator) og brugen af adaptere inde i pumpen. Denne fleksibilitet muliggør en variation i strømningshastighed ved blot at udskifte transportelementer uden der kræves omkostningsintensive renoveringer og installationsjusteringer såsom rørændringer etc.

Følgende pumpedokumentation er oprettet:

  • Tekniske manualer (engelsk og tysk)
  • Betjeningsvejledninger (engelsk og tysk)
  • Prisliste
  • Certificeringer (DoC)
  • Udvælgelsesprogram
  • SAP-konfiguration

For nye kunder og nye RFQ'er skal den nye pumpe vælges.

Fra 1. april 2020 er det kun AEB-DE, der vil blive tilbudt for at give eksisterende kunder tilstrækkelig tid til at skifte fra det forældede til den nye serie.

Med introduktionen af denne nye pumpe vil den gamle serie ADB/ADBP og ANP/ANBP være udfaset. De vil kun være tilgængelige som udskiftningspumper indtil den 31. december 2020. Reservedele vil være tilgængelige uden nogen begrænsning.

Selvom det er to forskellige serier, der er blevet konsolideret til en ny pumpe, er det samme sortiment af flowhastigheder, der kan håndteres. Derudover udvides applikationsfelterne og skaber trinvise kundefordele (f.eks. lodret installation, identisk installationsplads til forskellige størrelser).

Baseret på tekniske forbedringer og ændringer i forbindelse med samlingerne og tætningen, var det ikke muligt at opnå en dimensionel udskiftelighed.

Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022