Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump

ALLWEILER AEB-1F-ME MOBILE PROGRESSING CAVITY PUMP UNIT

16/12/2022

Ideel til mad- og drikkevareoverførsel og doseringsapplikationer

Allweiler har for nylig lanceret den nye ALLWEILER AEB-1F-ME mobile progressing cavity pump unit, ideel til overførsel og måling af mad- og drikkevaremarkeder, herunder vin- og vinmos, frugt, vand, dip, sauce, juice og olier.

Med det nye design er statoren altid forberedt til tørløbsbeskyttelse. Sugehusets grænseflade til det mekaniske tætningshus er blevet optimeret, og derudover har den nu en afløbsforbindelse. Målene på akseltappen og den mekaniske tætningshus giver lettere montering og adskillelse af det patenterede klemmesætforbindelse mellem pumpen og gearmotoren.

Ved at bruge den gennemprøvede lange pitch-geometri i CIRCORs OPTIFLOW-serie er den nye AEB-1F-ME-serie tilgængelig i blokdesign. Kombineret med den medfølgende vogn giver det en mobil enhed, der kan bruges meget fleksibelt ved forskellige installationer. Den tilbydes i en række størrelser, herunder 103, 203, 403, 553 og 703.

AEB-1F-ME-serien erstatter AEB-E-ME-serien; reservedele til den tidligere model vil fortsat være tilgængelige, herunder statorer, samlinger og tætninger.

Funktioner/ændringer:

  • Stator er altid forberedt til tørløbsbeskyttelse.
  • Sugehus har afløbstilslutning.
  • Pumpestørrelser 103 & 203: Rp 1/4.
  • Pumpestørrelser 403.553 & 703: Rp 1/2.
  • Design af sugehusgrænseflade til mekanisk tætningshus blev optimeret.
  • Dimensioner på aksel- og mekanisk tætningshus er optimeret for lettere montering og demontering af klemmesætforbindelse mellem pumpe og gearmotor.
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022