Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump

Summit Group overtager Lisco Analytical

23/08/2019

Efter 36 år i instrumenterings branchen har Lisco Analytica valgt at give stafetten videre til nye og yngre kræfter. Summit Group har derfor købt alle anparter i Lisco Analytical ApS. Det nye ejerskab har været gennem nåleøjet hos Lisco Analyticas leverandører, som alle har givet deres fulde opbakning.

Lisco Analytical ApS fortsætter som selvstændigt selskab med deres eksisterende navn og produkter, men blot med ny adresse hos Summit Group. Medarbejdere hos Summit kommer til at varetage alle aktiviteterne i selskabet, mens Lisco Analyticals nuværende medarbejdere fortsætter som konsulenter, så længe der er behov.

Fra den 1. juli 2018, er adressen

Lisco Analytical ApS
Stamholmen 147
DK-2650 Hvidovre

Lisco Analytical vil indgå som søstervirksomhed til vores andre selskaber i Summit Group og vil blive drevet i samme ånd som tidligere, så eksisterende kunder kommer ikke til at mærke nogen forskel i dagligdagen.

Vores medarbejdere har alle en elektromekanisk/maskinteknisk baggrund og mange års erfaring med dimensionering, rådgivning og salg af procestekniske komponenter og Instrumenter.

Inden den endelige overtagelse, har vores medarbejdere deltaget i kurser arrangeret af Lisco Analyticals Leverandører.

Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022