Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump

B70H pumpe

23/03/2021

Lutz B70H er en pumpe og en ny variation af B70V. Den er designet til det horisontale brug på den dertilhørende vogn – deraf betydning af H’et. B70H kan derfor være smart i brug ved situationer, hvor B70V kan være udfordret og mere begrænset af den trange plads.

Produktet består af en vogn i rustfrit stål, hvor det er muligt at vælge mellem normale eller elektrisk ledende hjul. Dertil findes også motor med kabelboks. Vognen gør det ubeskrivelig let at håndtere de tunge pumper på, da den bliver mere mobil at arbejde med. Det gør ligeledes, at der undgås for tunge løft og man derved ingen fysiske belastninger får. Selve væskeoverførslen er mulig i alle retninger og produktet kan fås i et eksplosionssikkert design.

Den horisontale pumpe er velegnet til pumpning af smidige til meget tyktflydende væsker. Det er herunder alt fra neutrale, aggressive og let antændelige væsker. Selve systemet gør det nemt at skifte mellem flere størrelser, og placerer du produktet uden for containerne, er det muligt at pumpe væske ud af de stablede containere. Tilgængeligheden er også væsentlig lettere ved de containere, hvor det ikke er muligt at komme til fra toppen. Systemet og produktet er derved smart og kan bruges i nye konstellationer.

Læs mere om B70H

Derfor er B70H smart:

  • Nem væskeoverførsel i alle retninger
  • Let at tømme ved yderst lav lofthøjde
  • Velegnet til tynde og tykke væsker
  • Nemt skift mellem størrelser
  • Særdeles mobilt produkt
  • Eksplosionssikkert design
  • Undgår tungere løft
  • Høj sikkerhed
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2022