Mission statement: If nothing moves – nothing happens!

Vores samarbejdspartnere

Hos Copenhagen Pump forhandler vi kun originale pumper og reservedele som vi køber i første hånd eller selv producerer.
Vi har forsøgt at sammensætte et produktprogram som opfylder målsætningen om altid at levere den optimale pumpeløsning. For os betyder det at der er sammenhæng mellem opgaven, den nødvendige kvalitet, leveringstid og pris.

Vi er så heldige at netop de produkter som vi har mulighed for at tilbyde, rent faktisk også er nogle af de bedste på markedet og det er ikke nogen selvfølge. Grunden til at de leverandører som vi har indgået aftaler med er bedst i klassen skyldes to ting. De er typisk gamle etablerede virksomheder, de er relativt store og de beskæftiger sig kun med noget de er rigtig gode til. Det gør at vi kan levere relativt hurtigt og billigt.
Det betyder også at vore produkter sjældent fejler utilsigtet.

IMO pumper

Vi har hos Copenhagen Pump overtaget forhandlignen af IMO skruespindelpumper IMO produceres på IMO fabrikken i Stockholm, hvor IMO producere 2 Akslede skruespindelpumper fra Houttain og 3 asklede skruespindelpumper. Imo er en del af Allweiler og Coalfax

Allweiler pumper

Ekscentersnekkepumpen fra Allweiler er en utrolig alsidig pumpe til fortrængning af alle væsketyper. Vi er glade for at have dem som leverandør, vi står 100% inde for den høje kvalitet afspejlet i pumperne fra Allweiler.

Lutz pumper

Lutz har specialiseret sig i fad og beholder pumpeløsninger til emballerede væsker. Med udgangspunkt i væskeemballagen hvad enten der er tale om 1000l IBC, palletank, 200 l fad eller tromle, 100 l, 60 l eller 25 l dunke har Lutz en færdig løsning som passer præcis til den emballerede væskes kemiske egenskaber og den branche hvor den skal anvendes.

Alle vores samarbejdspartnere og leverandører

Allweiler

Ekscentersnekkepumpen fra Allweiler er en utrolig alsidig pumpe til fortrængning af alle væsketyper. Vi er glade for at have dem som leverandør, vi står 100% inde for den høje kvalitet afspejlet i pumperne fra Allweiler.

Lutz

Lutz har specialiseret sig i fad og beholder pumpeløsninger til emballerede væsker.

Green Pump

GREENPUMPS også kendt som Caster pumps,
Producerer magnetkoblede pumper i rustfrit stål og kunststof.

IMO

Imo er en del af Allweiler og Coalfax

Circor | Copenhagenpump.com

Circor

Circor er tidligere var kendt som colfax fluid handling

KOMAK

KOMAK koncernen har specialiseret sig i design og fremstilling af selvansugende pumper.