Handels- og ingeniørfirma med fokus på proces pumper
Copenhagen
Pump
[wpml_language_selector_widget]

Bae System Sprinklerpumpe til Offshore specialskib

Copenhagen Pump blev i 2016 kontaktet af et engelsk offshore rederi, som har specialiseret sig i specialskibe. Skibet oprindelige pumpedesign kunne ikke levere det nødvendige tryk til skibets udvendige sprinkler system. Vi designede og leverede derfor et modulert virkende system baseret på en en 2.000 l tryktank, et DAP trykpumpesystem og et 20 bars konstanttryks software, en Captor flowswitch samt manifold for instrumentpakken. Det modulopbyggede anlæg blev leveret til skibet, som selv kunne montere modulerne.

Service:

Når en dæksventil åbnes leverer den store trykbeholder straks flow hvorefter en konstanttryk programmering starterpumpen og regulerer den modulerende i forhold til behovet. Ved total afspærring  forhindre den store 2 m3 akkumulator at trykstød ikke opstår. Systemet lukkes automatisk ned af flowswitchen, der sikrer at beholderen altid fyldes helt op.

Vedligehold:

Udskiftning af akseltætninger 2 årligt og påfyldning af luft i tryktanks gummimemran.

Thorbjørn Schrøder
Maskinmester B.SC, EBA B.COM
ths@summit.dk
Relaterede projekter
Copenhagen Pump
Vores målsætning er at levere skræddersyede pumpeløsninger.
Læs mere om os
Kontortider
Vi er til at træffe i dette tidsrum.
Mandag-Torsdag
Fredag
08:00-16:00
08:00-15:00
Copenhagen Pump - 2020
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
copyright