Mission statement: If nothing moves – nothing happens!

Lutz B200 Lille, men mægtig


Lutz B200 | Copenhagenpump.com

Modtag tilbud og prøv pumpen gratis i 14 dage.

(dog efter nærmere aftale*)

se produktet her

Den mest normale væskeemballage til kemikalier i industrien er palletanken også kalde IBC (intermidiate Bulk containers). Hvert år produceres 20 milioner IBC´er på verdens plan. For mange brugere opstår spørgsmålet om transport, fyldning og tømning af forskellige væsker i IBC´. for afhjælpe dette tilbyder Lutz og Copenhagen Pump forskellige skræddersyede løsninger.

Fad og beholder pumper er normalt udstyr for sikker håndtering af IBC´s. Som oftes sker dettte ved top tømning. I tilfælde hvor der kun er begrænset plads til rådighed eks. vis ved stabling af flere palletanke er en traditionel toptømning besværliggjort eller umulig og en alternativ tømmemetode må i brug.

Den nye horizontale Lutz B200 muliggør en proffesionel og sikker transport af væske fra palletanke. Lutz B200 forbindes til IBC´s bundudløbsventil med en standart union (S60x6). Den aksiale centrifugalpumpe kan nu pumpe væske til et højere niveau og forbedre ikke mindst den hydrauliske kapacitet væsentligt. Kombineret med batch kontrolere, ventiler o.lign kan selv meget små mængder aftappes.

En yderligere egenskab er det variable hastigheds concept fra Lutz enten via MI4 E motoren eller MD1 luftmotorer.

Parallelt med almindelige fad og beholderpumper fra Lutz er det muligt at arbejde mod lukkede vantiler (dog tidsbegrænset) som følge af den direkte montage på udløbsventilen er en sugeledning naturligvis overflødig. Og næsten ingen spild opstår ved demontage.

ATEX versionen er pumpen desuden standart forsynet med en kontraventil, som helt eliminerer spild.

Den to-delte pumpe er forsynet med Triclamp iht Din 32676 og er nem at adskille og rengøre. Det rustfrie hus  er fuldt Food-safe og overholder EN 1935/2004 og EU 10/2011 plastforordningen og bærer glas og gaffel mærket.

Modtag tilbud og prøv gratis vores pumpe i 14 dage (dog efter nærmere aftale)*

*vi forbeholder os ret til at afvise, hvis vi ikke finder det formålstjenesteligt

Kontakt Thorbjørn Schrøder

Specialist

tlf. + 45 50 17 40 18

Jeg er ved tlf. fra 08:00 – 16:00 (hverdage)

ths@summit.dk

Kontakt mig på e-mail, hvis du har nogle spørgsmål.